Mansur Yavaş'tan Sinan Oğan'a makam yanıtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'na katılan Sinan Oğan'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'yla yaptığı görüşmeler sırasında makam talebinde bulunduğunu açıkladı.
Ankara Masası
|
26 Mayıs 2023, Cuma - 11:08
Mansur Yavaş'tan Sinan Oğan'a makam yanıtı

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde ikinci tura kalamasa da dikkat çeken isim aldığı oylarla Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oldu.

Yüzde 5,17 oy olan Oğan'ın ikinci tur öncesi hangi adayı destekleyeceği siyasetin gündemini belirledi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı kurmaylarıyla görüşme yapan Oğan, Cumhur İttifakı'na katılma kararı aldı.

Dün akşam katıldığı canlı yayında iki ittifakla yaptığı görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sinan Oğan "Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı." ifadelerini kullandı.

"Kamuoyuna deklare edilmesi istendi"

Oğan'ın açıklamalarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş'ın seçim için açılan Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Sinan Oğan'ın Kemal Kılıçdaoğlu'yla yaptığı görüşme sırasında makam talebinde bulunduğu belirtilen açıklamada " Hem de "Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem" dediniz. Cumhur İttifakı'ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum." ifadelerine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083633/mansur-yavastan-sinan-ogana-makam-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.