Tuncay Tütek kimdir?

Yurt dışında ve ülkemizde en çok kullanılan online sipariş uygulamasının kurucu ortaklarından biri olan Tuncay Tütek kimdir? Özellikle Amerika'da yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan Getir uygulamasının yönetim kadrosunda bulunan Tuncay Tütek nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
26 Mayıs 2023, Cuma - 11:15
Tuncay Tütek kimdir?

Tuncay Tütek, 1975 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Tütek, eğitimini ODTÜ Gıda Mühendisliği bölümünü tamamladı ve daha sonra Bilkent Üniversitesinde MBA yaparak eğitimini tamamlamıştır.

Tuncay Tütek, Procter & Gamble şirketinde 4 yıl boyunca Marka Müdür yardımcılığı görevini sürdürdü. Daha sonra Tütek, T-Kalıp San ve Tic A. S. şirketlerini kurarak Ankara ve New Jersey'de faaliyet gösterdi. Tütek bir yıl sonra 2005'te PepsiCo bünyesine katılarak burada 8 yıl boyunca pazarlama bölümünde görev aldı. 2014 yılında is Tütek, Zumot Group'ta Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü pozisyonunda yer aldı. Tuncay Tütek, kariyerine günümüzde "Getir" uygulamasının Kurucu Ortağı olduğu Getir Perakende Lojistik A.Ş. yönetiminde yer alarak deva etmektedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083634/tuncay-tutek-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.