Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'dan seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bir kez rehavet uyarısı yapan Erdoğan, "Sandığın telafisi yok" dedi.
Onur Çetinkaya
|
26 Mayıs 2023, Cuma - 15:29
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'dan seslendi

Türkiye 2 gün sonra cumhurbaşkanlığı seçimine gidecek. Milyonlar sandık için geri sayarken liderlerde vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

"Sandığın telafisi yok"

14 Mayıs seçimlerinin ikinci tura kalmasına değinen Erdoğan, bir kez rehavet uyarısı yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, " 14 Mayıs'ta yarın bıraktığımız işi 28 Mayıs'ta ezici bir çoğunlukla tamamlayacağız. Nasıl olsa öndeyiz duygusunun bizi rehavete sürüklemesine izin veremeyiz. Sandığın telafisi yok." açıklamasını yaptı.

Sözlerine devam eden Erdoğan,  "Kale içerden fethedilir." Sizinle bu fethi yapacağız. Pazar günü hep beraber AK Parti'nin cumhurbaşkanlığı zaferiyle bu işi bitirelim. Nasıl olsa öndeyiz duygusunun bizi rehavete sürüklemesine izin vermeyiz. " dedi.

"Bakanlık pazarlığı alev alev"

Millet İttifakı'nda ikinci tur öncesi görüşmelere değinen Erdoğan, muhalefeti eleştirdi.

Koltuğunu korumak için Kandil'deki terör elebaşlarından, FETÖ'cülere kadar çiçek dağıtan biri var diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakanlık pazarlığı alev alev. Karşımızda yüzde 1 oy alana 40 milletvekili dağıtan garip bir insan var. Bir özelliği daha var, hesap uzmanlığı. Bu nasıl hesap uzmanlığı ki yüzde 1 oyu bile olmayanlara 40 tane milletvekili dağıtıyor." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083674/cumhurbaskani-erdogan-istanbuldan-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.