Kılıçdaroğlu: Tümüyle karartma altındayım

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, telekomünikasyon şirketlerinin gazetecilere SMS atmasını engellediğini ileri sürerek, "Tümüyle karartma altındayım" dedi.
Mevlüt Peker
|
26 Mayıs 2023, Cuma - 22:06
Kılıçdaroğlu: Tümüyle karartma altındayım

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter’daki @kilicdarogluk onaylı hesabından video mesaj yayınlayarak, gazetecilere programını duyurmak istediğini ancak SMS dahi atamadığını ileri sürerek, telekomünikasyon şirketlerinin kısa mesaj atmasını engellediğini, kendisine karartma uygulandığını iddia etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Sürekli iftiralar, yalanlar, komplolar, sandıklarda tuhaflıklar, müşahitleri yasaklama çabaları, Babala TV'yle ilgili korkunç bir yalan kampanyası, montaj videolar, ayrıca mobil ekranlarımızı yasaklamalar... Şimdi de gazetecilere programımızı duyuracağım kısa mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım. Soruyorum Erdoğan, seçime mi girmeyeyim? Bu mu istediğin? Türkiye'de seçim yapılamıyor. Korkak bu adam, korkak. Bir korkak yüzünden ülke gidiyor.  Seçim yapılamaz duruma geliyor. Ne istiyorsun bu ülkeden? Korkak adam!"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083705/kilicdaroglu-tumuyle-karartma-altindayim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.