Sarıgül'den İnce'ye sert sözler

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk tur öncesi çekilen ve ikinci turda tarafsız kalacaklarını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrrem İnce'nin sosyal medyadan yaptığı ‘Pazartesi başlıyoruz’ paylaşımına Mustafa Sarıgül'den tepki geldi. Sarıgül, "Vefasız insanlar taş olur. Nankör insanlardan hiçbir şey olmaz" dedi.
Onur Çetinkaya
|
27 Mayıs 2023, Cumartesi - 11:16
Sarıgül'den İnce'ye sert sözler

14 Mayıs seçimlerine günler kala cumhurbaşkanı adaylık çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrrem ikinci turda ise tarafsız kalmayı tercih etti.

Millet İttifakı cephesinde İnce ikna edilmeye çalışılsa da başarılı olmadı. İnce'nin tavrı tepkiye neden oldu. Son olarak İnce, sosyal medya hesabından 'Pazartesi başlıyoruz' paylaşımı yaptı.

Muharrem İnce'nin bu paylaşımına Cumhuriyet Halk Partisi'nden Erzincan milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül tepki gösterdi. 

"Nankör insanlardan hiçbir şey olmaz"

İnce sorusuna yanıt veren  Sarıgül, "Adama sorarlar tehlike kapıdayken ne yaptın, cumartesi ne yaptın, pazar ne yaptın da pazartesini neden bekledin. Siyaset şudur; omurga ister, dik duruş ister en önemlisi de siyaset vefa ister. Vefasız insanlar taş olur. Nankör insanlardan hiçbir şey olmaz. Kızarak küserek veya siyasi ihtirasla değil siyaseti mutlaka ilkeli yapmak lazım. " ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083737/sarigulden-inceye-sert-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.