Erdoğan'dan sandık görevlilerine çağrı!

Türkiye Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin sandık görevlilerine çağrıda bulunarak, "14 Mayıs'ta olduğu gibi yarın da sabahın erken saatlerinde, en geç 06.30'da sandık başında bulunalım. Ülkemizin geleceğine, aziz milletimizin iradesine, demokrasimizin namusu sandıklara hep birlikte sıkı sıkıya sahip çıkalım" dedi.
Mevlüt Peker
|
27 Mayıs 2023, Cumartesi - 18:27
Erdoğan'dan sandık görevlilerine çağrı!

Türkiye Cumhurbaşkanı, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 28 Mayıs Pazar günü (yarın) yapılacak 2’nci turu için okullarla sandıklarda görevli AK Partililere çağrı yaptı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformu Twitter’daki @RTErdogan onaylı hesabından ve Telegram’daki https://t.me/RTErdogan adresinden yaptığı ve "Değerli dava ve yol arkadaşlarım" ifadesiyle başladığı paylaşımlarında, şu ifadeleri kullandı:

"14 Mayıs'ta olduğu gibi yarın da sabahın erken saatlerinde, en geç 06.30'da sandık başında bulunalım. Ülkemizin geleceğine, aziz milletimizin iradesine, demokrasimizin namusu sandıklara hep birlikte sıkı sıkıya sahip çıkalım. Emekleriniz ve fedakarlıklarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083786/erdogandan-sandik-gorevlilerine-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.