Mustafa Sarıgül'den Millet İttifakı ortaklarına eleştiri

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Millet İttifakı ortağı parti liderlerinin yeterince sahada yer almadığını belirterek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalnız bırakıldığını söyledi.
Ankara Masası
|
31 Mayıs 2023, Çarşamba - 12:24
Mustafa Sarıgül'den Millet İttifakı ortaklarına eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 36 yıl sonra Erzincan milletvekili çıkarmasını sağlayan Mustafa Sarıgül, Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu.

Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sarıgül, Millet İttifakı ortağı partilere dikkat çeken eleştirilerde bulundu.

Sarıgül, liderlerin yeterince sahada yer almadığını belirterek "Meral hanımdan başka meydanlarda tek başına dolaşanı pek görmedim. Olmaz böyle bir şey. Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yalnız bırakıldı." dedi.

"Psikolojik üstünlüğü iktidara kaptırdık"

Seçiminin ilk turda kazananının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade eden Sarıgül sözlerine şöyle devam etti:

"Neden çünkü rakibi ilk turda yüzde 50’yi geçemedi. O ara başarı 3 şeyden geçiyor. Lider! Dokusu, enerjisi, heyecanı ve çok iyi kadrosu olacak. O kadro proje üretecek. 14 Mayıs akşamına kadar psikolojik üstünlük, 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndaydı. Ama 14 Mayıs’tan sonra psikolojik üstünlüğü iktidara kaptırdık."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084272/mustafa-sarigulden-millet-ittifaki-ortaklarina-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.