Erdoğan’dan Hindistan’a başsağlığı

Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da meydana gelen ve 288 kişinin ölümüne, 900’den fazla kişinin yaralanmasına neden olan tren kazası sebebiyle Hindistan hükümetine ve halkına başsağlığı dilediğinde bulundu.
Mevlüt Peker
|
04 Haziran 2023, Pazar - 20:02
Erdoğan’dan Hindistan’a başsağlığı

Hindistan'da iki trenin kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen ve 288 kişinin ölümüne, 900’den fazla kişinin yaralanmasına neden olan tren kazasında ölenler için taziye mesajı yayımlayan 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hindistan'ın Odisha eyaletinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine, Hindistan halkına ve hükümetine, şahsım ve milletim adına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'ın Odisha eyaletinde meydana tren kazasında yaşamını yitirenlerin ailelerine, Hindistan hükümetine ve Hindistan halkına başsağlığı dileğinde bulundu.

Türkiye’nin 12. ve 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformu Twitter’daki @RTErdogan onaylı hesabı ile “Recep Tayyip Erdoğan” onaylı ve https://t.me/RTErdogan adresli Telegram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hindistan'ın Odisha eyaletinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine, Hindistan halkına ve hükûmetine, şahsım ve milletim adına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Türkiye olarak yaraların sarılması için Hindistan'ın yanındayız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084803/erdogandan-hindistana-bassagligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.