Dursun Özbek'ten Icardi açıklaması!

Dursun Özbek, Mauro Icardi'nin gelecek sezon kalıp kalmayacağı ile ilgili, "Icardi'nin Galatasaray'da kalması için elimizden geleni yapıyoruz. Umarım olumlu bir sonuç alırız" dedi.
Ecem Çetin
|
05 Haziran 2023, Pazartesi - 10:15
Dursun Özbek'ten Icardi açıklaması!

Galatarasay dünkü derbinin ardından  düzenlenen törende şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"Umarım olumlu bir sonuç alırız"

Özbek,  Arjantinli yıldız  Mauro Icardi ile ilgili konuştu. Galatasaray'da kalması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Dursun Özbek, şunları söyledi;

"Icardi, herkesin sevdiği, son derece centilmen bir oyuncu. Ayrıca Galatasaray'a gönül vermiş büyük bir golcü. Icardi'nin Galatasaray'da kalması için elimizden geleni yapıyoruz. Henüz erken konuşmadan, yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Umarım olumlu bir sonuç alırız" 

"Her maçta büyük bir emek vardı"

Özbek, ayrıca maç ve şampiyonlukla ilgili,  "Muhteşem bir maç oldu. Galatasaray Spor Kulübü, Cumhuriyet'in 100. yılında birlik ve beraberlik içinde adeta nakış gibi işleyerek Süper Lig şampiyonu oldu. Her maçta büyük bir emek vardı. Oyuncularıma, teknik kadroya, muhteşem taraftarımıza, camiamıza, yönetim kurulumuza ve genel kurulumuza teşekkür ediyorum. Bize inandılar, destek verdiler. Bu mutlu güne hep birlikte ulaştık" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084847/dursun-ozbekten-icardi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.