Yıldız Asyalı kimdir?

Eyvah Kızım Büyüdü dizisi ile kariyerine giriş yapan Yıldız Asyalı kimdir? Hayat Bilgisi dizisinde ki performansı ve Arda Kural'la olan ilişkisiyle gündeme gelen Yıldız Asyalı nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
05 Haziran 2023, Pazartesi - 12:13
Yıldız Asyalı kimdir?

Yıldız Asyalı,  17 Eylül 1980 yılında dünyaya geldi. Asyalı, küçük yaşlardan itibaren ilgi duyduğu müziğe; 5 yaşında piyano çalarak daha sonra 12 yaşından itibaren müzikallerde yer alarak adım atmıştır. Ardından Asyalı, 15 yaşında oyunculuk kariyerine "Eyvah Kızım Büyüdü" dizisi ile giriş yapmıştır. Daha sonrasında Asyalı, "Yasak Elma", "El Gibi" ve "Limon Ağacı" adlı yapımlarda da yer almıştır. 

Yıldız Asyalı, televizyon dizi oyunculuğu kariyerine "Eyvah Babam" dizisinde yer alarak devam etmiş ve televizyon sunuculuğu da yapmıştır. Ayrıca Asyalı " Adab-ı Muaşeret" filminin baş rolünde yer almıştır. 

Müzik kariyeri

Yıldız Asyalı,  2008 yılında Seda Telciler ve Burcu Canbaş ile "Grup Mp3" isimli grubu kurdu ve grubun ilk albümündeki "Sevmek Zamanı" adlı şarkısı hariç bütün şarkıların söz ve müziği kendisine aitti. Fakat  Asyalı'nın grupla birlikteliği uzun sürmedi. Asyalı, grubun kurulduğu sene gruptan ayrılmış ve oyunculuk kariyerine odaklanmıştır. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084871/yildiz-asyali-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.