İzmir Büyükşehir’e "Ayşen Uysal" tepkisi

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Ayşen Uysal’a maaş" sebebiyle İzmir Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi.
Mevlüt Peker
|
06 Haziran 2023, Salı - 22:11
İzmir Büyükşehir’e "Ayşen Uysal" tepkisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Genel Başkanı ve aynı zamanda AK Parti İzmir Milletvekili olan Eyyüp Kadir İnan, Fransa'nın başkenti Paris'te hayatına devam eden ve KHK (Kanun Hükmünde Kararname) ile görevden uzaklaştırılan Prof. Dr. Ayşen Uysal'ın, halen İzmir Büyükşehir Belediyesinden maaş almasına sert tepki gösterdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya platformu Twitter’daki @eyupkadirinan mavi tik onaylı hesabından yaptığı paylaşımda, terörle mücadele konusunda askeri operasyonlar kadar, destekçilerinin bedel ödemesinin de gerekli ve önemli olduğunu ifade etti.

Hendek terörüne destek veren bildiriyi yazan kişinin (Prof. Dr. Ayşen Uysal) Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) maddi güvencesi altında yaşamını sürdürdüğünün altını çizen AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Paris'te yaşayan birine İzmir'de ne görev verdiniz? Terör örgütüyle aranızda nasıl bir ilişki var? Bu yaptığınız önce İzmir'e sonra tüm ülkeye ihanettir." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085071/izmir-buyuksehire-aysen-uysal-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.