Alex de Souza’dan Fenerbahçe’ye ziyaret!

Alex de Souza, final maçı öncesi Fenerbahçe tesisini ziyaret etti. Eski futbolcu oğlu Felipe ile birlikte Arda Güler'le de hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ecem Çetin
|
07 Haziran 2023, Çarşamba - 16:56
Alex de Souza’dan Fenerbahçe’ye ziyaret!

Fenerbahçe'nin unutulmaz ve efsanevi oyuncusu Alex de Souza oğlu Felipe ile  Samandıra Can Bartu Tesislerini ziyaret etti. 

Sarı- lacivertli takımın sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yapılan paylaşımda, "Efsane oyuncularımızdan Alex de Souza ve oğlu Felipe, Final öncesi Samandıra Can Bartu Tesislerimizi ziyaret etti. Antrenmanı da bir süre takip eden Alex, takımımıza desteğini iletti ve moral verdi." ifadeleri yer aldı. 

Alex de Souza, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için de şunları söyledi;

"Bu şekilde yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyorum"

"Özellikle solak oyuncular her zaman çok hoşuma gitmiştir. Bu genç yaşta A takımda oynadığı için daha da mutlu oluyorum. Potansiyelini görüyorum. Bu şekilde yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan onun mutlu bir şekilde oyunundan keyif alarak çalışmalarını devam ettirmesi. Ben burada güzel bir tarih yaşadım. Onun, daha da iyisini yapabileceğini düşünüyorum. Bu şekilde devam etmesi gerekiyor"

"Çocukluğumdan beri izlediğim kaptanla beraberiz " 

Alex de Souza ile buluşmasını değerlendiren Arda Güler de, "Çok heyecanlıyım. Çocukluğumdan beri izlediğim kaptanla beraberiz. Oğlu ile benim fotoğrafımı çekti. Çok duygulandım. Çok heyecanlıyım. Gol sevinçlerimiz, belki stillerimiz benziyor. Çocukluğumdan beri çok izledim. Belki hafızama kazındı." ifadelerini kullandı. 

İki futbolcu ardından hatıra fotoğrafı da çektirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085202/alex-de-souzadan-fenerbahceye-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.