Kara geri mi dönüyor? Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Cuma akşamları geceye damgasını vuran ve ilgiyle izlenen Ateş Kuşları, bu akşam saat 20.00'de ATV'de!
Ecem Çetin
|
09 Haziran 2023, Cuma - 17:08
Kara geri mi dönüyor? Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

İlayda Alişan, Hande Soral ,Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi isimlerin başrolünde yer aldığı  Ateş Kuşları, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Naz, Menderes’in katilinin Ateş Kuşları olduğuna emindir. Büyük aşkı Menderes’i kaybetmenin öfkesiyle Gülayşe’ye saldırır. Bu Barbar’ı deliye çevirir. Sare, Menderes’in cinayetiyle ilgili sorgulamak üzere Ali ile Zıpkın’ı gözaltına alır. Mercan tutmayan bacaklarıyla mola yerinde tek başına kalır. Şimdi Mercan bir yerde Gülayşe bir yerde çaresizlerdir. Ali ile Zıpkın’ın tutuklanmasını ve Mercan’ın sakat haliyle yalnız kalmasını engelleyemeyen Barbar, Gülayşe’yi kaçırmaya karar verir. Mercan’ın ameliyatı konusu, iki tarafın da inadıyla iyice çözümsüzleşir. Nizam Eyüboğlu ameliyat karşılığında Gülayşe’yi isterken, Mercan Gülayşe’yi vermemek için bacaklarından vazgeçer. Sare, Ali ile Zıpkın’ı özellikle Çatal’la aynı nezarete atar ve onları dinler. Ali, Çatal’ın niye mahkemede Menderes’i koruduğunu sorgular ve Çatal’ın Barbar’ı korumak için bunu yaptığını öğrenir. Çatal gibi bir adamın Barbar’ı niye koruduğunu anlayamamak Ali’yi delirtir ve Çatal’ın yakasına yapışır. Sonunda Çatal itiraf etmek zorunda kalır, büyük sır ortaya çıkar: Barbar Çatal’ın oğludur! Hem Zıpkın hem Ali hem Sare şok olmuşlardır, peki bu gerçeği Barbar’a söyleyecekler midir? Mercan Barbar’ı Gülayşe ile ilgili niyeti konusunda sorgularken Barbar’ın baba acısını öğrenir. Ama öğrendiği çok sürpriz bir şey daha vardır, Barbar Gülayşe’ye evlilik teklif etmeye hazırlanmaktadır! Ancak Menderes’in ölümü Ateş Kuşlarını köşeye sıkıştırır. Sare’ye gelen bir kayıtta Zıpkın, cinayet mahallinde görünmektedir. Peki Menderes’i gerçekten Zıpkın mı vurdu? Yoksa Kara’nın hayaleti Ateş kuşlarının üzerinde mi dolanıyor? Kara geri mi döndü? Geçmişte ise Zıpkın ve Kara’nın birbirini bırakmamak için sözler verir. Ama karşılarına çıkacak kadın ile birlikte Köksüzleri bu defa çok büyük bir tehlike beklemektedir.

Yapımı Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Ayiz oturuyor.

Oyuncu kadrosu; İlayda Alişan , Hande Soral ,Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Sedef Akalın, Lilya İrem Salman, Hilal Uysun, Umut İnan, Almira Albay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur, Ozan Ağaç, Kaan Sevi, Çınar Yükçeker, Yeşim Dalgıçer, Gökay Müftüoğlu, Onat Bulut, Görkem Doğan, Serkan Acay, Orkan Sancarbarlas, Metin Yıldırım, Erkan Baylav, Burakcan Aras, isimler yer alıyor.  


http://www.ankaramasasi.com/haber/2085495/kara-geri-mi-donuyor-ates-kuslari-yeni-bolumuyle-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.