Johnny Depp'li Hollywood Vampires grubu İstanbul'da

Johnny Depp'li Hollywood Vampires grubu, gelirini depremzedelere bağışlayacakları konser için İstanbul'a geldi.
Mevlüt Peker
|
09 Haziran 2023, Cuma - 18:17
Johnny Depp'li Hollywood Vampires grubu İstanbul'da

Johnny Depp'in de yer aldığı Hollywood Vampires grubu, İstanbul'a gelerek hayranlarıyla buluşmak için hazırlıklarını tamamladı.

Grubun diğer üyeleriyle birlikte Johnny Depp'i taşıyan özel uçak, Romanya'nın başkenti Bükreş'ten kalkarak İstanbul Havalimanı'na saat 16.00'da iniş yaptı.

Depp ve diğer grup üyeleri, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden çıkarak karşılarında bekleyen gazetecilere selam verdi.

Gazetecilerin "Hoş geldiniz, bir şeyler söylemek ister misiniz?" sorusuna Depp, Türkçe olarak "Teşekkür" yanıtını verdi.

Özel güvenlik ekipleriyle birlikte araca binen Depp, konser öncesi konaklayacağı otele doğru hareket etti.

Birkaç gün önce ayak bileğini inciten Depp, Hollywood Vampires grubuyla Amerika'da planladıkları üç konseri ertelemek zorunda kaldıklarını duyurmuştu. Ancak, grup üyelerinin 10 Haziran'daki İstanbul konseri bu durumdan etkilenmeyecek.

Hollywood Vampires, Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan ünlü rock grubu, daha önce yaptıkları açıklamada, konserin tüm gelirini depremzedelere yardım etmek amacıyla DEC (Disasters Emergency Committee) deprem yardım fonuna bağışlayacaklarını belirtmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085499/johnny-deppli-hollywood-vampires-grubu-istanbulda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.