Bakan Güler, patlama sonrası incelemelerde bulundu

Patlamanın yaşandığı Elmadağ'daki fabrikada incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Cumhuriyet Başsavcılığımız önce iki savcı arkadaşımızı tahsis etmişti, sonra iki savcı daha görevlendirerek bu çalışmalarını takviye ettiler. Bundan sonra elde edilen her türlü bilgi kamuoyuyla paylaşılacaktır" dedi.
Mevlüt Peker
|
10 Haziran 2023, Cumartesi - 18:52
Bakan Güler, patlama sonrası incelemelerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'ndaki patlamayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma kapsamında görevlendirilen savcı sayısının 4'e çıkarıldığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Bakan Güler, Elmadağ'daki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İnceleme sonrasında yaptığı açıklamada Güler, patlamada hayatını kaybeden 5 işçiye Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine başsağlığı dileklerini iletti ve şunları söyledi:

"İlgili kurumlarımız, başlangıçtan itibaren adli ve idari soruşturma için gerekli tüm faaliyetleri yürüttü. Cumhuriyet Başsavcılığımız, başlangıçta 2 savcı görevlendirmişti ve daha sonra 2 savcı daha ekleyerek bu çalışmaları güçlendirdi. Elde edilen her türlü bilgi kamuoyuyla paylaşılacaktır. Başımız sağ olsun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085591/bakan-guler-patlama-sonrasi-incelemelerde-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.