Başkentte modifiye araç etkinliği

Başkent Ankara'nın Kahramankazan ilçesi, modifiye araç etkinliğine sahne oldu.
Mevlüt Peker
|
10 Haziran 2023, Cumartesi - 19:26
Başkentte modifiye araç etkinliği

Kahramankazan Belediyesi tarafından Salıpazarı pazar alanında düzenlenen etkinliğe, Türkiye'nin çeşitli illerinden 400'e yakın drift, klasik ve spor otomobil katıldı.

Etkinlik alanına Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Togg aracıyla geldi.

Katılımcılar arasında yoğun ilgi gören Togg aracı, festivalde yer alan diğer araçlardan oluşan konvoyun başında yer aldı ve ilçe sokaklarında tur attı.

Gösteri başladığında diğer araçlar, gösteri alanının ortasında duran Togg etrafında döndü.

Belediye Başkanı Oğuz, burada yaptığı konuşmada, modifiye araç etkinliğini bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirterek, "Geçen sefer şunu söylemiştik: Sevgili gençler, bu tür etkinlikleri her gece sokaklarda yapmak yerine Kahramankazan'a gelin, yılda bir kez güvenli bir ortamda, izleyicileriyle keyifli bir mekanda gerçekleştirin." dedi. Oğuz, "Geçen yıl burada 35 bin kişiyi misafir ettik. Türkiye'nin dört bir yanından 250 modifiye araç buradaydı. Bu sefer 400'ü aşacak modifiye araç var. İki gün içinde 40 binden fazla ziyaretçi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Oğuz ayrıca, modifiye araç sahiplerinin Togg aracının etkinliğe katılması talebini Sanayi ve Teknoloji Bakanı'na ilettiklerini ve Bakan Kacır'ın "Togg davete icabet eder" diyerek aracı gönderdiğini söyledi. Milli ve yerli projelerinin bu etkinlikte yer almasının kendileri için gurur verici olduğunu ifade etti.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2085594/baskentte-modifiye-arac-etkinligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.