Şampiyonlar Ligi finaline 178 sağlıkçı

Şampiyonlar Ligi final müsabakası için 178 sağlık personeli ve 30 araç hazır bekliyor.
Mevlüt Peker
|
10 Haziran 2023, Cumartesi - 20:09
Şampiyonlar Ligi finaline 178 sağlıkçı

Sağlık Bakanlığı, Şampiyonlar Ligi final maçında hem tribünlerde hem sahada yaşanabilecek sağlık sorunlarına müdahale için 178 sağlık personeli ve 30 araç görevlendirdi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya platformu Twitter’daki @drfahrettinkoca onaylı kurumsal hesabı üzerinden, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçında hem stat dışı hem de stat içinde yaşanabilecek sağlık sorunlarına karşı hazırlıkların tamamlandığı bilgisini verdi.

Hem tribündeki seyirciler hem de sahadaki sporcular için sağlık personelinin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazır olduğunu ve İstanbul’un çok sayıda noktasında sağlık hizmetleri için görevlendirilmiş hastanelerin bulunduğunu kaydeden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Şampiyonlar Ligi finalinde ‘kıran kırana’ mücadele bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Manchester City ve Inter arasında. Sahadakiler, tribündekiler ve seyirciler için olası fakat arzu etmediğimiz durumlara karşı gerekli sağlık hizmetleri için hazırlıkları yaptık. 7 revir kurulan stat ve çevresinde görevli 112 personeli sayısı 134, 112 ambulansı sayısı 22, özel sağlık ambulansı sayısı 8, UMKE personeli sayısı 20, özel sağlık personeli sayısı ise 24. Ayrıca, İstanbul’un birçok noktasında olası ihtiyaçlara karşı sağlık hizmetleri için gerekli hazırlıklar yapılmış, 5 hastane görevlendirilmiştir.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085597/sampiyonlar-ligi-finaline-178-saglikci
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.