Al Nahyan’dan Türkçe “Erdoğan” paylaşımı

BAE Devlet Başkanı Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi ile ilgili Türkçe, İngilizce ve Arapça paylaşımda bulundu.
Mevlüt Peker
|
10 Haziran 2023, Cumartesi - 22:06
Al Nahyan’dan Türkçe “Erdoğan” paylaşımı

BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul'da yaptığı görüşme ile ilgili sosyal medya platformu Twitter’daki @MohamedBinZayed onaylı kurumsal hesabından Türkçe, İngilizce ve Arapça paylaşım yaptı.

BAE lideri Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Twitter hesabı @MohamedBinZayed üzerinden yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmekten memnuniyet duydum. İki ülkenin stratejik ilişkilerini güçlendirme, ekonomik ortaklıklarını ilerletmeyi görüştük. BAE, bölgede ve dünyada barış, refaha destek için dostlarıyla iş birliğini derinleştirmeye özen göstermekte." dedi.

13. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ı Atatürk Havalimanı'nda karşılamış, Erdoğan ile Al Nahyan karşılama töreni esnasında Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk milli ve yerli otomobili Togg'u incelemişti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, ardından Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde basına kapalı görüşme gerçekleştirmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085602/al-nahyandan-turkce-erdogan-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.