Johnny Depp'li “Hollywood Vampires” İstanbul'da konser verdi

Johnny Depp'li “Hollywood Vampires” grubu, gelirini depremzedelere bağışlayacakları konserlerini İstanbul'da verdi.
Mevlüt Peker
|
11 Haziran 2023, Pazar - 00:18
Johnny Depp'li “Hollywood Vampires” İstanbul'da konser verdi

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Johnny Depp ile rock müzik sanatçıları Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan “Hollywood Vampires” grubu, İstanbul’da hayranlarının karşısına geçti.

“Hollywood Vampires” grubunun dünya turnesi çerçevesinde Life Park İstanbul'da gerçekleştirdiği konserin öncesinde, Türk rock müziği sanatçısı Ogün Şanlısoy sahneye çıktı.

Rock müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği Hollywood Vampires” konserinde rock müzik severler eğlenceli saatler yaşadı.

“Hollywood Vampires” rock müzik grubu, 2015 senesinde, 1970'lerde aramızdan ayrılan rock yıldızlarının müziğini onurlandırmak için Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry tarafından kuruldu.

Neo Events ve Stellar organizasyonu ile Türkiye'ye gelen “Hollywood Vampires” rock müzik grubunda Johnny Depp, bir taraftan bas gitar, ritim ve klavyede yer alırken diğer taraftan şarkı söylüyor.

Kendi isimlerini verdikleri albümün yanı sıra "Live in Rio", "Candy From Strangers" ve "Rise" gibi albümlerin de altına imza atan “Hollywood Vampires” grubu, İstanbul’daki konserin bütün gelirini Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinden etkilenen depremzedeler yararına Disasters Emergency Committee (DEC) deprem yardım fonuna bağışlayacaklarını duyurmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085610/johnny-deppli-hollywood-vampires-istanbulda-konser-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.