Erdoğan, Manchester City'i tebrik etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Manchester City'i tebrik etti.
Mevlüt Peker
|
11 Haziran 2023, Pazar - 00:57
Erdoğan, Manchester City'i tebrik etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan’la beraber Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Manchester City ile Inter arasında yapılan 2023 Şampiyonlar Ligi final maçını izledi.

Manchester City'e Erdoğan’dan tebrik

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında, İtalya temsilcisi Inter'i 1-0 yenerek kupayı kaldıran İngiltere ekibi Manchester City'i tebrik etti.

13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformu Twitter’daki @RTErdogan onaylı kurumsal hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'nin göz bebeği, medeniyetlerin beşiği İstanbul'umuzun ev sahipliğinde, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi finalinde şampiyonluğa ulaşan Manchester City takımını tebrik ediyorum. Türkiye'nin misafirperverliğini bir kez daha kanıtlayan, bu büyük organizasyonun sorunsuz ve başarılı bir şekilde düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085612/erdogan-manchester-cityi-tebrik-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.