Lionel Messi, Dünya Kupası'na katılacak mı?

MLS (Amerikan 1. Futbol Ligi) takımlarından Inter Miami’yle anlaşmaya varan dünyaca ünlü Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi, bir daha FIFA Dünya Kupası'na katılmayı düşünmediğini belirtti.
Mevlüt Peker
|
13 Haziran 2023, Salı - 20:25
Lionel Messi, Dünya Kupası'na katılacak mı?

35 yaşındaki Lionel Messi, Çin medyasına verdiği röportajda, 2026'da ABD, Meksika ve Kanada'nın ortaklaşa düzenleyeceği Dünya Kupası'nda yer alıp almayacağı sorulduğunda, "Katılmayı düşünmüyorum. Son Dünya Kupası'nda forma giydiğimizi kazandık. Zamanla durumu yeniden değerlendirebilirim, ancak şu anki kararım, sonraki Dünya Kupası'nda oynamayacağım yönünde" şeklinde yanıtladı.

Messi, 24 Haziran'da 36 yaşına gireceği için 2026'daki turnuvaya oyuncu olarak katılmak yerine seyirci olarak olmayı tercih ettiğini de ifade etti.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin milli takımının kaptanlığını üstlenen Messi, turnuvanın en iyi oyuncusu seçilerek takımıyla birlikte kupayı kazandı. Barcelona'da 778 maçta 672 gol ve 303 asist, Paris Saint-Germain'de ise 75 maçta 32 gol ve 35 asistlik performansıyla futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086047/lionel-messi-dunya-kupasina-katilacak-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.