Ferhat Gündoğdu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni Merkez Hakem Kurulu başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kaç yaşında, nereli ve hangi görevlerde yer almıştır?
Suat Mutlu
|
17 Haziran 2023, Cumartesi - 13:00
Ferhat Gündoğdu kimdir?

Ferhat Gündoğdu, 1969 yılında dünyaya gelmiştir. Gündoğdu, eğitimini  Kara Harp Okulu'nda işletme ve yönetimi alanında tamamlamış ve daha sonra önce Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümü daha sonra Atatürk Üniversitesi İşletme ve Yönetim alanlarında yüksek lisans eğitimlerini tamamlamıştır. Daha sonrasında ise Gündoğdu, Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi alanında doktora eğitimi aldı. 

Kariyeri

Ferhat Gündoğdu, asker kökenli olmasıyla çeşitli askeri görevlerde bulunmuş ve Ankara Spor Okulu ve Merkezi Komutanlığı görevinde bulunmuştur. Gündoğdu, çıkarılan yasa sebebiyle hakemliği bırakarak askeriyedeki görevine devam etmiş ve bu alandan emekli olmuştur. 

Ferhat Gündoğdu, askeriyeden emekli olmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonunda görev almaya başlamıştır. Gündoğdu, 2019 yılında Merkez Hakem Kurulunda üye olarak yer aldı. Gündoğdu, 2021 yılında MHK Eğitimden Sorumlu üyelik ve klasman üst gazeteciliğinde bulundu. Gündoğdu, aynı yıl Serdar Tatlı'nın istifası ile TFF Yönetim Kurulu tarafından Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına atanmıştır. 

Ferhat Gündoğdu, ayrıca  Türk Eğitim Derneği'nde de okul yatırımları ve planlama müdürlüğü görevinde de bulunmaktadır. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086571/ferhat-gundogdu-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.