Cem Yılmaz'dan kafaları karıştıran paylaşım! Kimi unutamıyor?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. “Unutamıyorum, sürekli aklımdasın. Dayanamıyorum artık gel ya da git” sözlerini paylaşan Yılmaz, gündem oldu.
Ecem Çetin
|
17 Haziran 2023, Cumartesi - 14:28
Cem Yılmaz'dan kafaları karıştıran paylaşım! Kimi unutamıyor?

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerinden birisi olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, son olarak  yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Yılmaz, gül fotoğrafının üzerinde yazılı, "Unutamıyorum, sürekli aklımdasın. Tam unuttum diyorum, tam bitti artık diyorum, çıkıyorsun karşıma yine. Niye yapıyorsun bunu, seviyor musun canımı yakmayı. Dayanamıyorum artık gel ya da git" sözleri “Ne kadar da doğru” notuyla paylaştı. 

Ünlü komedyenin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu ve yorumlarda da art arda geldi. 

Cem Yılmaz'ın takipçileri unutulmayan ismin kim olduğunu merak etti. Bazıları Serenay Sarıkaya derken, bazıları  Defne Samyeli olduğunu işaret etti. 

Yılmaz, 2018 yılında büyük aşk yaşadığı Defne Samyeli ile 1.5 yıl sonra ayrılmıştı. Ayrılığın nedeni olarak  Yılmaz ile Sarıkaya'nın samimiyeti Defne Samyeli'yi kızdırmış, ikili bu sebeple ciddi bir tartışma yaşayarak yollarını ayırdığı öne sürülmüştü. 

Ardından magazin gündemine Cem Yılmaz ve Seranay Sarıkaya aşkı bomba gibi düşmüştü. 10 ay kadar birlikte olan Yılmaz ve Sarıkaya daha sonra ilişkilerini noktalamıştı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086576/cem-yilmazdan-kafalari-karistiran-paylasim-kimi-unutamiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.