Üvey Anne Dizisi Nerede Çekildi?

ATV'nin yeni dizisi Üvey Anne nerede çekildi? Yaz dizileri arasında yer alan dizi hangi gün yayınlanıyor? Oyuncu kadrosu ve daha birçok merak edilen sorunun yanıtı...
Ankara Masası
|
20 Haziran 2023, Salı - 11:21
Üvey Anne Dizisi Nerede Çekildi?

Yapımcılığını H. Hakan Eren'in üstlendiği,  Yasemin Kırbaş'ın yönetmenlik yaptığı, senaryosunu Yasemin Türkmenli'nin yazdığı “Üvey Anne” dizisi,  19 Haziran Pazartesi günü saat 20:00'da ATV ekranlarında izleyici karşısına çıktı.

Merak edilen sorular arasında yer alan konuya gelecek olursak, Üvey Anne dizisi Muğla'da çekildi. İlerleyen bölümlerde çekimler İstanbul'a taşınacak.

Üvey Anne oyuncu kadrosu ve konusu

  Oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alıyor.

Dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve benzersiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Üvey Anne, alışılagelmiş yaz dizilerinin aksine dramatik tasarımı ile bir babanın çocuklarına olan bağlılığının duygu dolu hikâyesini ekranlara getirecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086919/uvey-anne-dizisi-nerede-cekildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.