Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları tanıtıldı

2023-2024 sezonunda Fenerbahçe Futbol Takımı’nın giyeceği formalar, düzenlenen tanıtım toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.
Mevlüt Peker
|
20 Haziran 2023, Salı - 20:40
Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları tanıtıldı

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2023-2024 sezonunda giyeceği formalar, Ülker Stadyumu'nda yenilenen Maraton Fenerium Mağazası'nda düzenlenen bir basın lansmanıyla tanıtıldı. Lansmana Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, futbolcular Arda Güler, İrfan Can Eğribayat, Luan Peres, basketbolcular Tarık Biberovic ve İdil Saçalır ile Fenerbahçe yöneticileri katıldı. Lansman töreni, Fenerium Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat'ın Fenerium'un çalışmaları hakkında yaptığı konuşmayla başladı. Basın mensupları, yenilenen Fenerium Mağazası'nda bulunan basketbol alanı ve penaltı atma noktası gibi yerleri gezdi. Başkan Koç, sporcularla birlikte basketbol oynadı ve sanal penaltı atışı gerçekleştirdi.


Ardından, formaların tanıtımına geçildi. Yeni sezon formaları, "Daima Fener" sloganıyla tanıtılan lansman filminin yayınlanmasının ardından futbolcular Arda Güler, Luan Peres ve İrfan Can Eğribayat tarafından giyilerek poz verildi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni sezon formaları, mağazalar ve internet sitesi üzerinden satışa sunuldu.



http://www.ankaramasasi.com/haber/2086986/fenerbahcenin-yeni-sezon-formalari-tanitildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.