Çırılçıplak sokakta koşan adam gözaltına alındı

Aydın ilinin Didim ilçesinde bir adam, Didim'in en işlek caddesinde çırılçıplak koşarken cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis ekipleri çıplak adamı gözaltına alırken, şahsın ​akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.
Mevlüt Peker
|
20 Haziran 2023, Salı - 23:15
Çırılçıplak sokakta koşan adam gözaltına alındı

Duayen sanatçı ve sinema oyuncusu Şener Şen’in başrolünde olduğu “Çıplak vatandaş” filmini anımsatan görüntüler Aydın ilinin Didim ilçesinde yaşandı. 

Zaman zaman Türkiye'nin bir çok kentinde ortaya çıkan "çıplak vatandaş" videolarına Aydın'ın Didim ilçesinden bir yenisi daha eklendi.

Çamlık Mahallesine bağlı Gökduman Caddesi üzerinde cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerde bir adamın, sabahın erken vaktinde çırılçıplak biçimde cadde üzerinde koşmaya başladığı görülüyor. Bir süre koşan adam daha sonra bir iş yerinin duvarına yaslanıyor ve kendini gizlemeye çalışıyor.

Durumu fark eden etraftaki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istemesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından göz altına alınarak karakola götürülen adamın akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

Çırılçıplak koşan adamın o anları, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087000/cirilciplak-sokakta-kosan-adam-gozaltina-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.