Rusya'da darbe girişiminin ortasında kalan Petek Dinçöz'den açıklama!

Konser için gittiği Rusya'da darbe girişiminin ortasında kalan Petek Dinçöz, "Saatlerdir dünya ile herhangi bir iletişim kuramadık. En son internet erişimi için satın aldığımız bir app üzerinden İnstagram'ı kurup sayfama erişim sağlayabildik. Şu anda kısa sürelide olsa bir iletişim yolu bulduk. Bir aksilik olmazsa yarın gece 21.00 uçağıyla İstanbul’a dönmüş olacağız. Her şey şimdilik kontrol altında" açıklamasında bulundu.
Ecem Çetin
|
25 Haziran 2023, Pazar - 14:09
Rusya'da darbe girişiminin ortasında kalan Petek Dinçöz'den açıklama!

Rusya- Ukrayna savaşı devam ederken, bölgede darbe girişimi meydana geldi 

Rus paramiliter grup Wagner,  kurucuları Yevgeniy Prigojin öncülüğünde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e başkaldırılarak Moskova'ya yürümeye başladı.

İsyan girişimi, 1. günün sonunda Wagner güçleri Moskova yolundayken, Belarus liderinin araya girmesiyle sonlandı. 

Yaşanan gelişmeler dünya basınında geniş yer alırken, konser için Moskova’ya giden ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı.

Sevenlerini korkutan şarkıcı, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

"Düğün için otele geçerken darbe girişimi olduğunu öğrendik"

Dinçöz, şu ifadeleri kullandı;

"Herkese merhaba! Saatlerdir bizden haber alamayan ailemiz, sevenlerimin ve değerli basın mensubu arkadaşlarımıza Moskova'daki durumunuz ile ilgili geç de olsa bilgi vermek isterim. Eşim, makyözüm, asistanım ve ben cumartesi sabah erkenden Moskova'ya uçtuk. Aylar önceden Moskova'da bu gece sahneye çıkmak için anlaşması yapılan düğün için otele geçerken darbe girişimi olduğunu öğrendik. Tüm gün İnternet erişimi ve telefon kullanımı kapalı olduğundan otelde iptal edilmeyen düğün için hazırlıkları yaptık ve akşam saati sahne aldıktan sonra tekrar otele geçtik 

"Her şey şimdilik kontrol altında"

Saatlerdir dünya ile herhangi bir iletişim kuramadık. En son internet erişimi için satın aldığımız bir app üzerinden İnstagram'ı kurup sayfama erişim sağlayabildik. Şu anda kısa sürelide olsa bir iletişim yolu bulduk. Bu mesajı iyi olduğumuzu duyurmak adına yayınlıyorum. Bir aksilik olmazsa yarın gece 21.00 uçağıyla İstanbul’a dönmüş olacağız. Bizi merak etmeyin. Her şey şimdilik kontrol altında. Ama bu arada olaylar henüz dinmedi."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087610/rusyada-darbe-girisiminin-ortasinda-kalan-petek-dincozden-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.