Taşkınlık yapan alkollü diş hekimine meydan dayağı

Antalya’da iki aracın hurdaya döndüğü trafik kazasında 317 promil alkollü çıkan ve taşkınlık yapan diş hekimine meydan dayağı atıldı.
Mevlüt Peker
|
28 Haziran 2023, Çarşamba - 11:16
Taşkınlık yapan alkollü diş hekimine meydan dayağı

Manavgat ilçesinde meydana gelen bir kazada, kırmızı ışık ihlali yaparak iki aracın hurdaya dönmesine neden olan otomobil sürücüsünün, diş hekimi olduğu ve 317 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazada araçları zarar gören diğer sürücüler ve yakınları, diş hekimine saldırdı. Diş hekimi linç girişiminden jandarma ekiplerinin müdahalesiyle zorlukla kurtarıldı.

Kaza, Manavgat-Antalya D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Diş hekimi İnanç T. tarafından kullanılan 07 TAN 81 plakalı otomobil, Gültepe ışıklı kavşağında Yunus Emre Başkut yönetimindeki 25 GD 154 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle diş hekiminin aracı yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı ve durabildi. Kazada her iki araç da kullanılamaz hale geldi.

Yapılan alkol kontrolünde, kazaya neden olan diş hekiminin kırmızı ışık ihlali yaparak 317 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza sonrasında olay yerinde gerginlik yaşandı. Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen diş hekiminin 317 promil alkollü çıkması, diğer sürücü ve olayı duyan yakınlarını öfkelendirdi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve yumruklar havada uçuştu. Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle diş hekimini linç girişiminden kurtardılar. Diş hekimi ve kavgaya karışan diğer kişiler jandarma tarafından gözaltına alındı ve karakola götürüldü.

Jandarmadaki işlemlerin ardından diş hekimi, güvenlik güçlerine mukavemet, alkollü araç kullanarak kazaya neden olma ve hakaret suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Alkollü diş hekimi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087962/taskinlik-yapan-alkollu-dis-hekimine-meydan-dayagi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.