Eşeğe eziyete hakimden örnek ceza!

İzmir’de eşeğe eziyete barınak temizleme cezası verildi.
Mevlüt Peker
|
06 Temmuz 2023, Perşembe - 19:46
Eşeğe eziyete hakimden örnek ceza!

İzmir’de eşeğe eziyet eden iki insana, 30 gün boyunca hayvan barınağı temizleme cezası verildi.

İzmir ilinin Tire ilçesinde motosikletin arkasına iple bağladıkları eşeği dinlendirmeden kesintisiz kilometrelerce koşturarak eziyet eden iki insana, mahkeme heyeti tarafından 30 gün hayvan barınağı temizleme cezası verilmesi uygun görüldü.

İnsanı insanlığından utandıran olay, İzmir ilinin Tire ilçesine bağlı Dallık Mahallesi’nde yaşandı. C.T. ve E.K. isimli insanlar, motosiklete bağladıkları masum hayvanı kilometrelerce hiç durmadan koşturmuşlardı. İnsanlardan birinin motosikleti sürdüğü, diğerinin de eşeğin üzerinde oturduğu anlar ise kendileri tarafından cep telefonu kamerasıyla çekilerek kayda alınan, daha sonra da utanmadan sosyal medya hesaplarından paylaştıkları videoya çok sayıda sosyal medya kullanıcısından tepki gelmişti.

Mahkeme heyetinden örnek karar

Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan 2 insan, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme heyeti C.T. ve E.K.’ye, tıpkı eşeğe uyguladıkları kesintisiz koşturma eziyetinde olduğu gibi 30 gün boyunca kesintisiz hayvan barınağında temizlik yapma cezası verilmesini kararlaştırdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2088869/esege-eziyete-hakimden-ornek-ceza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.