Tartıştığı şahsın ağaca bağlı köpeğine kurşun yağdırdı

Sakarya’da dehşete düşüren görüntüler ortaya çıktı. Bir kişi, tartıştığı şahsın ağaca bağlı köpeğine bir şarjör mermi boşalttı. Korkunç anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
07 Temmuz 2023, Cuma - 22:03
Tartıştığı şahsın ağaca bağlı köpeğine kurşun yağdırdı

Sakarya ilinin Karasu ilçesinde bir kişi, eğlence mekanının sahibi ile tartıştıktan sonra tartıştığı şahsın ağaca bağlı köpeğine bir şarjör dolusu mermi yağdırdı. Ağaçta bağlı olan köpeğin saldırı sonrası can çekiştiği dehşete düşüren o anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

İnsanı dehşete düşüren olay, Sakarya’nın Karasu ilçesinde meydana geldi.

İddia edilenlere göre, yan yana çalışan iki eğlence mekanının sahipleri arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı.

M.O. isimli kişi, tartıştığı diğer eğlence mekanının sahibinin ağaçta bağlı bulunan köpeğinin yanına kadar geldi. Belinden tabancasını çıkaran M.O. isimli eğlence mekanı sahibi, acımasızca bir şarjör dolusu mermiyi ağaca iple bağlı olan köpeğin üzerine yağdırdı.

Dehşete sürükleyen görüntüler ise mekanın güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı. Ürkütücü görüntülerde, acımasız kişinin ağaca bağlı köpeğe silahla defalarca ateş ettiği ve ağaca bağlı köpeğin çaresizce acılar içinde kaçmaya çalıştığı anlar bulunuyor.

Yaşanan olay sonrası polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda köpeğe kurşun yağdıran M.O. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Olaya dair adli süreç başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089055/tartistigi-sahsin-agaca-bagli-kopegine-kursun-yagdirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.