Umut Nayir, resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Spor Kulübü, milli futbolcu Umut Nayir’i 2+1 seneliğine kadrosuna dahil etti.
Mevlüt Peker
|
11 Temmuz 2023, Salı - 20:48
Umut Nayir, resmen Fenerbahçe'de

Yeni sezon hazırlıklarını Rusya'da sürdürmekte olan sarı lacivertli takım, diğer taraftan transfer çalışmalarına da devam ediyor. Golcü milli futbolcu Umut Nayir, 2+1 seneliğine Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Fenerbahçe Spor Kulübü Sportif Direktör Mario Branco hazır bulundu.

Sarı-lacivertli takımdan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Umut Nayir’e ailemize hoş geldin diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sosyal medya platformu Twitter’daki @Fenerbahce onaylı kurumsal hesabından Umut Nayir’in gelişine özel hazırlanan animasyonda “Ailemize hoş geldin Umut Nayir!” denildi.


Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bir diğer paylaşımında ise Umut Nayir’in sağlık kontrolünden geçtikten sonra verdiği poza yer verildi. Paylaşımda, “Yeni transferimiz Umut Nayir, @AcibademSaglik Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.” bilgisi paylaşıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089598/umut-nayir-resmen-fenerbahcede
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.