Ufuk Özkan'dan ilk açıklama geldi!

Karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli başvurusu yaptığı öğrenilen oyuncu Ufuk Özkan, çıkan haberler sonrası açıklama yaptı.
Ecem Çetin
|
13 Temmuz 2023, Perşembe - 09:52
Ufuk Özkan'dan ilk açıklama geldi!

Bir dönemin efsane dizisi Geniş Aile ile adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Ufuk Özkan'dan kötü haber gelmişti. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özkan'ın karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü ve organ nakli başvurusu yaptığı öğrenildi 

Ünlü oyuncu çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı. Ufuk Özkan, şu ifadeleri kullandı;

"Kontrollerim düzenli olarak yapılıyor"

"Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında… Kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. 

"Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor"

Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok… En kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu, dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim… Saygı ve sevgilerimle Ufuk Özkan… (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089833/ufuk-ozkandan-ilk-aciklama-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.