Erden Timur'dan Mauro Icardi açıklaması

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Mauro İcardi'nin transferine ilişkin "Eşiyle ilgili bir sağlık problemi var biliyorsunuz. Testlerin sonuçlarından sonra gelecekler” dedi.
Ankara Masası
|
20 Temmuz 2023, Perşembe - 12:52
Erden Timur'dan Mauro Icardi açıklaması

Galatasaray, Rams Park'ta düzenlenen toplantıyla Medicana ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. 

Anlaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın hedefleriyle ilgili konuşan Erden Timur, "Hedefimiz, Avrupa'da ilk 10 takım arasına girmek. Kısa vadeli hedefimiz ise Avrupa şampiyonu olmak" dedi.

Icardı ve Bakambu

Timur, "Mauro Icardi'nin eşinin birkaç tane sağlık testi var. Az kaldı. Akabinde gelecekler. Bakambu için herhangi bir şey demem mümkün değil. Transferini sonuçlandıracağımız 3-4 oyuncu var. Onları bir sonraki aşamada yapacağız. İkinci turdan önce" ifadelerini kullandı.

Kimler gidecek?

Timur, "Bu sene ayrılması beklenen oyuncularımız Nelsson ve Sacha Boey. Mostafa Mohamed gitti zaten. Bizim değerli oyuncularımız var. Amacımız iki oyuncumuzun da takımda kalmasını istiyoruz. Hedefimiz büyük. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak değil. Kadromuzu belli ölçüde değiştireceğiz ama önemli ölçüde de korumamız gerekiyor" sözlerini kaydetti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090822/erden-timurdan-mauro-icardi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.