Dünya Şampiyonu boksör, kucağında çocuğu olan adamı darp etti

Astana'daki bir alışveriş merkezinde yaşanan olayda Kazakistan'ın Dünya Şampiyonu Boksörü Beynut Şumenov, kucağında çocuğu olan adamı feci şekilde dövdü. Olayın üzeri örtülmek istenirken, kameralara kayıtlarının ortaya çıkmasıyla ülke gündemi sarsıldı.
Ankara Masası
|
26 Temmuz 2023, Çarşamba - 10:37
Dünya Şampiyonu boksör, kucağında çocuğu olan adamı darp etti

Olay  Astana'daki alışveriş merkezlerinden birinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Dünya Şampiyonu Boksör Beynut Şumenov'un oğlu ile başka bir kişinin oğlu, yemek katındaki oyun alanında oynarken kavga etti. Çocukların kavgasına bir süre sonra ebeveynler de dahil oldu. Babalar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya döndü.

Dünya Şampiyonu Şumenov, sinirlerine hakim olamayarak, oğlunu kucağına alan adama vurmaya başladı. İsmi Azizbek Kadirov olduğu öğrenilen şahıs, aldığı yumruk darbeleriyle sarsıldı. Olay çevredekilerin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Öte yandan  Dünya Şampiyonu Boksörü Beynut Şumenov bağlantılarını kullanarak olayın üzerine örtmeye çalıştığı öğrenildi. Polisin kavgayla ilgilenmediği iddia edilirken, yaşanan skandal olay güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasıyla patlak verdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Kairat Suntaev, çocuğun olay sırasında yaralanmadığını açıkladı ve kavga nedeniyle soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Suçun ciddi olmadığını, ancak kurbanın cezai olarak sorumlu tutulmasını talep ettiklerini ifade etti.

"Bana bıçakla saldırdı"

Konuyla ilgili açıklamarda bulunan Beynut Şumenov şunları söyledi:

“Oğlum ve eşimi Kazakistan'a getirdim, onlar ABD vatandaşı. Vatanını görmesini ve burada kendisinin yürüyüş yapmasını istedi. Happylon oynamayı çok sevdiği için Mega Silkway'e gittik. Sonra bir şeyler yemek için ikinci kattaki restorana gitmeye karar verdik ve her restoranın kendi oyun alanı var. Eşim ve ben yemek sipariş ettik ve oğlum oyun alanında oynamaya gitti. Bir süre sonra oğlum dayak yediğinden şikayet ederek yanıma geldi. Bir çocuk sırtına vurmaya ve onu bacaklarından sürüklemeye başladı. Oğlum daha sonra bir adamın o çocuğu aldığını söyledi ve bir adamı işaret etti. Yanında daha genç bir çocuk oturuyordu. Oğlunun benimkine vurup vurmadığını sormak için yukarı çıktım, o da şu cevabı verdi: “Evet, ne olmuş yani? Ne yapacaksın?" Bunu beklemiyordum ve beni şaşırttı. Yanına gittim ve "Neden bahsediyorsun?" dedim. Sonra bana vurmak için cihazı aldı. Sonra elinde bıçak olmadığını anlayınca çocuğu bırakıp diğer eline bıçağı aldı, bana vurmaya çalıştı ve saldırının ardından bıçağı fırlatıp attı. Benim yerimde basit bir insan olsaydım, sağlığına ciddi zararlar verirdi.”

39 yaşındaki Şumenov, 2016 yılında hafif ağır sıklet (WBA Süper) ve ilk ağır sıklet (WBA Normal) olmak üzere iki ağırlık kategorisinde büyük başarılar elde etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091642/dunya-sampiyonu-boksor-kucaginda-cocugu-olan-adami-darp-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.