CHP'de istifa depremi

Kayseri’de yapılan uygulamalardan rahatsız olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partili 9 meclis üyesi, parti üyeliğinden istifa etti.
Onur Çetinkaya
|
31 Temmuz 2023, Pazartesi - 15:10
CHP'de istifa depremi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde karışıklık sürüyor.  Suları durulmadığı partide istifa haberi geldi. 

Kayseri’de Cumhuriyet Halk Partili 9 meclis üyesi, parti üyeliğinden istifa etti. 

"Her yenilginin bir bedeli olmalı"

İstifa eden meclis üyeleri adına açıklama yapan Talas Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Ahmet Yörenç, "Bildiğiniz gibi çetin bir seçim sürecini geride bıraktık. Maalesef seçim sonucu beklentilerimize uygun sonuçlanmadı. Her yenilginin bir bedeli olmalı. Gelinen noktada bedelin ödenmediği gibi ödenmek istenmediği de bellidir." dedi.


"Seçimle gelen, seçimle gitmeli"

Sözlerine devam eden Yörenç,  "Genel Başkanımızın her fırsatta söylediği 'Seçimle gelen, seçimle gitmeli' söylemine rağmen il ve ilçe kongrelerine az bir süre kala seçilmiş il yönetimini görevden alarak, yerine yeni bir il yönetimi atanması her partiliyi olduğu gibi bizleri de rahatsız etmiştir. Gerekçe ne olursa olsun, yönetim kurulları ve delege seçim sürecinde yapılan usulsüz uygulamalardan, muhalif aday gözlemcilerinin sandık başında görev almasının engellenmesinden derin bir şekilde rahatsızlık duymaktayız." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2092282/chpde-istifa-depremi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.