Meksika’da futbol maçına silahlı saldırı: 4 ölü

Meksika’da bir futbol karşılaşması esnasında gerçekleştirilen silahlı saldırı sebebiyle 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.
Mevlüt Peker
|
05 Ağustos 2023, Cumartesi - 23:48
Meksika’da futbol maçına silahlı saldırı: 4 ölü

Meksika'nın Guerrero eyaletine bağlı Tecpan şehrinde gerçekleşen futbol müsabakasında, stada silahlı kişiler tarafından yapılan saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı. Futbolcular saldırıdan etkilenmezken, Tecpan şehri yerel yönetimi olay nedeniyle üzüntü duyduklarını belirtti.

Saldırının ardından bölgedeki kartelin lideri ve en yakın arkadaşı olduğu tespit edilen iki kişinin hayatını kaybetmesi, olayın suç çeteleri arasındaki bir hesaplaşma olabileceği iddialarına yol açtı.

Olayın güvenlik açısından ciddi bir durum oluşturması nedeniyle federal ve eyalete bağlı ekipler birlikte çalışarak saldırının soruşturmasını başlattı ve vatandaşların güvenliğini sağlama amaçlı önlemler aldı. Tecpan şehri yetkilileri, konuyla ilgili soruşturmanın hassasiyetle yürütüleceğini ve toplumun güvenliğini sağlama adına gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093163/meksikada-futbol-macina-silahli-saldiri-4-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.