Motosiklet ile scooter çarpıştı: Motosiklet sürücüsü kaçtı

İstanbul Fatih’te motosiklet ile scooter çarpıştı. Güvenlik kameraları kaza anını kaydederken, motosiklet sürücüsü kaza sonrası kaçtı.
Mevlüt Peker
|
09 Ağustos 2023, Çarşamba - 23:00
Motosiklet ile scooter çarpıştı: Motosiklet sürücüsü kaçtı

İstanbul’un Fatih ilçesinde meydana gelen bir trafik olayında motosiklet ile scooter çarpıştı. Scooter üzerinde bulunan iki genç kız çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, motosiklet sürücüsü olay yerini terk etti. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına detaylı bir şekilde kaydedildi.

Olay, akşam saatlerinde Fatih'in Fethiye Caddesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, seyir halindeki motosiklet ile ara sokağa giren scooter çarpıştı. Çarpışma sonucunda scooter üzerinde bulunan iki genç kız yola fırlarken, motosiklet sürücüsü de zeminde yere düştü. Çevredeki diğer insanlar durumu hemen sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarken, sağlık ekipleri hızla gelerek yaralanan iki genç kıza ilk yardımı sağladı ve onları tedbir amaçlı hastaneye götürdü. Polis ekipleri de kaza hakkında detaylı bir soruşturma başlattı.

Olayın detayları güvenlik kamerası görüntülerinde

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, cadde üzerinde ilerleyen motosikletin, ara sokağa giren scooter kullanarak seyreden iki genç kıza çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093772/motosiklet-ile-scooter-carpisti-motosiklet-surucusu-kacti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.