Pazarda insanlıktan utandıran iğrenç görüntü!

Semt pazarındaki tezgahından ürün çalan kadını kaydetti, tepkisi utanç verdi! Bir pazar tezgahından parça kumaş çalan kadını cep telefonu ile kaydetti. Çaldığını önce inkar eden, çantasının açılmasıyla hırsızlığı ortaya çıkan kadının utanması beklenirken geniş geniş gülmesi, esnafı çileden çıkardı.
Mevlüt Peker
|
10 Ağustos 2023, Perşembe - 21:16
Pazarda insanlıktan utandıran iğrenç görüntü!

Semt pazarındaki tezgahında çeşit çeşit parça kumaş satan bir pazarcı esnafı, ürünlerini satmak için çığırtkanlık yapıyor numarasıyla başını farklı yöne dönerek cep telefonu ile özçekim görüntü kaydına başladı.

“Evet ablacığım. Alana helal olsun, çalana çöp kamyonu çarpsın” esprili sözleriyle kadın hırsıza mesaj vermeye çalışan pazarcı esnafı, mesajın yerine ulaşmadığını, kadın hırsızın çalmaya devam ettiğini görünce sinirinden gülmeye başlıyor. “Hiç umrunda bile değil be. Şu insanlara bak ya. Haramı nasıl yiyebiliyorsunuz ki?” diye söyleniyor. Tam o sırada, çaldığı ürünü çantasına sokmayı başaran kadın hırsız, hiçbir şey olmamış gibi, malını çaldığı pazarcı esnafına ürünlerin fiyatlarını soruyor. Hırsız kadının umursamaz tavrına sinirlenen pazarcı esnafı, “Abla şu çantana koyduğunu bir çıkar önce, ondan sonra fiyat söyleriz. Kocaman kadın, utanmıyor musun? Çıkar abla! Bak kameraya bile çektim seni. Ayıptır ya!” diyerek sakin bir şekilde tepkisini ortaya koyuyor.

Kadının hırsızlık suçlamasını reddetmesi üzerine pazarcı esnafı daha sert bir ses tonuyla “Abla çıkartır mısın? Çıkar abla, koy yerine…” diyor ve kadının yine inkar ettiğini görünce esnaf uzanarak kadının çantasındaki kumaşı kendi eliyle çıkarıyor.

Pazarcı esnafı, hırsızlık yapan kadının utanacağını düşünürken arsız bir şekilde güldüğünü görünce, “Bırak abla ya. Kocaman kadınsın. Yaşından başından utan. Bir de gülüyor ya. Hiç utanma arlanma da yok.” diyor.

Pazarcı esnafının kadını işaret ederek, “Ne arsız bir hırsız bu ya!” derken sinirlerinin bozulduğu görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093904/pazarda-insanliktan-utandiran-igrenc-goruntu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.