Özgür Özel 'değişim' sessizliğini bozdu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 'değişim' ve 'başkanlık' tartışmalarındaki isimlerden biri olan Özgür Özel, parti içinde yaşananlara dair konuştu. Özel, "CHP'de değişim ve dönüşüm olacaksa ayrılarak değil, birleşerek olacak." dedi.
Onur Çetinkaya
|
17 Ağustos 2023, Perşembe - 09:46
Özgür Özel 'değişim' sessizliğini bozdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile başlayan değişim tartışmaları parti içerisinde zoom toplantısıyla farklı bir boyut kazandı.

Parti içerisinde yaşanan kaos Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bastırılsa da karışıklık sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 'değişim' ve 'başkanlık' tartışmalarındaki isimlerden biri olan Özgür Özel, parti içinde yaşananlara dair konuştu.

 "Kimse umutsuzluğa kapılmasın"

Başkanlık için yeşil ışık yakan Özel, örgütün ilçelerde değerlendirme yaptığını belirtti. Üzerine düşen yapacağını vurgulayan Özgür Özel, " Değişim umudu olanlar, partiye küsenler, kızgınlıklarını ifade edenler ve değişim olmazsa sandığa gitmeyeceğini söyleyenlerin beklentisi var, bir şeyler değişecek mi diye. Kimse umutsuzluğa kapılmasın, üzerimize düşeni yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Değişime itiraz edenleri..."

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ortak hareketi hakkında değerlendirme yapan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Sadece Ekrem Bey ile değil, beş CHP'linin dördüyle benzer duygulardayız. CHP'de değişim ve dönüşüm olacaksa ayrılarak değil, birleşerek olacak. Değişimi cephelere bölecek değiliz. Hatta değişime itiraz edenleri bile kapsayacak bir değişim öngörüyoruz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094789/ozgur-ozel-degisim-sessizligini-bozdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.