Yangının ortasında domuz ailesinin rahatlığı!

Tatil cenneti Muğla ilinin Bordum ilçesinde otluk ve ağaçlık alanda başlayan yangına müdahale için ihbarda bulunulan adrese giden itfaiye ekipleri, bir sitenin bahçesinden sürü halinde çıkan domuz ailesi ile karşılaştı. Sitenin hemen çevresinde alevler olmasına rağmen domuz ailesinin rahat tavırları şaşırttı.
Mevlüt Peker
|
22 Ağustos 2023, Salı - 01:01
Yangının ortasında domuz ailesinin rahatlığı!

Türkiye'nin önemli turistik bölgelerinden biri olan Bodrum'da, Çırkan Mahallesi Çayır Sokak mevkisinde bulunan ormanlık ve çimenlik alanda yangın başladı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildiğinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri yangın bölgesine ulaştığında, bir anna domuzun ve yavrularının, bir sitenin içinden sürü halinde çıkarak ilerlediği görüldü. Bu anları gören bir vatandaş, cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Anne domuzun ve yaklaşık 10 yavrusunun, yangın bölgesinin tam altında olmalarına rağmen sakin tavırları dikkat çekti; alevleri görüp insanları izlemelerine rağmen.

Domuzlar sitenin içinden dağlık alana doğru ilerledikten ve gözden kaybolduktan sonra itfaiye ekipleri yangını hızla kontrol altına aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095480/yanginin-ortasinda-domuz-ailesinin-rahatligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.