Ankara Sincan’da 'kediye işkence' iddiası

Başkent Ankara’nın Sincan ilçesinde bir vatandaşa ait kediye işkence yapıldığı ileri sürüldü. İşkenceye ilişkin anlar, mahalle sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
22 Ağustos 2023, Salı - 23:24
Ankara Sincan’da 'kediye işkence' iddiası

Olay, Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı Plevne Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. Mahalle sakinlerinin anlattığına göre, apartmanda yaşayan 40 yaşındaki bir kadın, evinde beslediği kediye kötü muamelede bulundu. Olay anları ise çevre sakinleri tarafından kaydedildi.

"Bu canlılar bize emanet, korumalıyız" 

Mahalle sakini Fatih Kıyak, bu kadının sürekli olarak kediye şiddet uyguladığını belirterek, "Bu duruma daha fazla sessiz kalamayız. Önceden birkaç defa şikayet edildi. Bu canlılar bize emanet, onlara sahip çıkmalıyız. Mahalledeki herkes durumdan rahatsız, bir çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

"Yetkililerin müdahalesi ve kedinin kurtarılması gerekiyor"

Diğer bir mahalle sakini olan Fatma Kıyak ise, kedinin bu kadının elinden kurtarılmasını beklediğini ifade ederek, "Bu durum artık dayanılmaz hale geldi, çok üzgünüz. En kısa sürede yetkililerden bu kadının elindeki kedinin kurtarılmasını talep ediyoruz. Arkadaşım bu olayı videoya çekti ve bana gönderdi. Bugün sabah saatlerinde şikayetlerimizi ilettik ama kadın kaçtı" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095623/ankara-sincanda-kediye-iskence-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.