Çinli araştırmacılar Defne Samyeli'nin cildini inceleyecek!

Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan genetik bilimciler, Defne Samyeli'nin cildini inceleyecek.
Ecem Çetin
|
31 Ağustos 2023, Perşembe - 11:23
Çinli araştırmacılar Defne Samyeli'nin cildini inceleyecek!

Defne Samyeli, yer aldığı diziler, söylediği şarkılar ve güzelliği ile magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi...

1991'de " Türkiye üçüncü güzeli" seçilen ve fiziği ile podyumlarda fırtınalar estiren 51 yaşındaki ünlü ismin  cildi araştırma konusu oldu. 

Dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine farklı ülkelerden örnekler çalışacak olan  Çin’deki Xiamen Üniversitesi Türkiye’den Defne Samyeli’yi inceleyecek. 

Samyeli, üniversitenin daveti üzerine  önümüzdeki aylarda Pekin’e gidecek. Defne Samyeli’nin hem genetik ve cilt gençliği üzerine çalışan araştırmacılarla bir toplantıda buluşacağı hem de yaklaşık 4 bin kişiye cilt sağlığı ve güzellik konusunda konferans vereceği belirtildi.

"Çok sevinçle karşıladığım bir sürpriz"

Samyeli konuyla ilgili, “Gerçekten çok şaşkınım. Bize Orta Doğu’dan ilgi gösterilmesine alışığım ama Uzak Doğu’dan beni takip eden, hatta araştıran böyle bir kadronun olduğunu bilmek ve bir konferansta beni dinlemeye bu kadar çok kişinin geleceğini öğrenmek bana büyük bir sürpriz oldu. Elbette çok sevinçle karşıladığım bir sürpriz. Dünyanın neresinde olursa olsun tutkuyla ilgilendiğim konularda böyle kalabalıkların önüne çıkıp konuşmak benim için büyük mutluluk” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096849/cinli-arastirmacilar-defne-samyelinin-cildini-inceleyecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.