Kimyager komşusunu, evine zehir sürerken yakaladı!

ABD'de çocukları çok kısa sürede kelleşen anne-baba, kimyager komşularından şüphelenerek saksıya gizli kamera yerleştirdiler ve komşularının kapıya zehirli kimyasal sıvı sürdüğünü gördüler. Kimyager komşu, görüntü ve laboratuvar sonuçları sonrası tutuklanarak cezaevine konuldu.
Mevlüt Peker
|
31 Ağustos 2023, Perşembe - 21:08
Kimyager komşusunu, evine zehir sürerken yakaladı!

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir anne-baba, çocuklarının bir anda kelleşmeye başlaması, kendilerinin de bir anda kellik sorunu yaşaması üzerine uzun süre kafa yorduktan sonra akıllarına, daha önce defalarca sorun yaşadıkları kimyager komşuları geldi.

Komşularının kendilerine bunu nasıl yapabileceğini düşünen aile, evlerine hiç girmeyen komşularının dışarıdan bir müdahale ile bir şey yapmış olabileceğini değerlendirerek evlerinin giriş bölümüne gizli kamera yerleştirme kararı aldı.

Kapılarında bulunan saksılardan birine gizli kamera yerleştiren aile, kimyager komşularından şüphelenmekte haklı olduklarını gördü.

Görüntüleri izleyen aile, kavgalı oldukları kimyager komşularının sessizce kapılarının önüne kadar geldiğini ve deney tüpüyle bir sıvı getirerek evin dış kapısının eşiğine sıktığını izlediler.

Kimyager komşuları tarafından kapılarına zehirli sıvı sürüldüğünü anlayan anne ve baba, kötü niyetli komşularından şikayetçi oldular.

Yapılan incelemede kimyager komşunun kapıya ve kapı eşiğine sürdüğü sıvının zehirli madde olduğu tespit edildi.

Görüntü ve laboratuvar sonuçları ile birlikte savcılığın yolunu tutan aile, kimyager komşularının tutuklanarak cezaevine konulmasını sağladılar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096922/kimyager-komsusunu-evine-zehir-surerken-yakaladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.