Antrenörün 12 yaşındaki çocuğu dövdüğü anlar kamerada

Konya Ereğli’de futbol antrenörünün antrenman sırasında 12 yaşındaki çocuğa attığı dayak kameraya kaydedildi. Çocuğun ailesi şikayetçi olunca, antrenör ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Mevlüt Peker
|
04 Eylül 2023, Pazartesi - 19:33
Antrenörün 12 yaşındaki çocuğu dövdüğü anlar kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde, halı sahada maç sırasında bir antrenörün 12 yaşındaki öğrencisine saldırısı kameraya yansıdı. Bu olayın ardından çocuğun babası şikayetçi oldu ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan antrenör hakkında idari bir soruşturma başlatıldı.

Olay, 2 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti. Bilgilere göre, yaz futbol okuluna giden 12 yaşındaki S.E.G., eve döndüğünde ailesine, maç sırasında kendi oğluna faul yapan beden eğitimi öğretmeni ve futbol okulu antrenörü H.A.'nın kendisini dövdüğünü söyledi.

Olayı öğrenen S.E.G.'nin babası Ümit G., halı saha kamerası kayıtlarını izlediğinde büyük bir şok yaşadığını ifade ederek, öğretmenin oğlunu sorgusuz sualsiz dövdüğünü belirtti.

Ümit G., "Çocuğum hoca ile sorun yaşadık dedi. Ben de ilk başta öğretmeni haklı gördüm, belki dedim. 'Videoyu izle baba, ondan sonra beni ara' dedi. Videoyu izledikten sonra elim ayağım boşaldı, titremeye başladım, hiçbir şey yapamadım. Ondan sonra hocayı aradım. Hoca 'Geleceğim' dedi. Geldi, görüştük. Sonra da çocuğumu hastaneye götürdüm, darp raporu aldım, ardından emniyete şikayetçi oldum. Bir çocuğun bu şekilde dövülmemesi gerekir. Tek isteğim, bu çocuklara bir daha böyle bir şey yapmasın ve görevden alınsın" dedi. Ümit G., süreci yakından takip edeceğini belirtti.

Antrenör tarafından saldırıya uğrayan S.E.G. ise öğretmeninin oğluyla ikili bir mücadeleye girdiğini ve onu düşürdüğünü anlatarak, "Sonra Halil hoca, onun babası geldi ve bana vurdu. Tokat attı, gözlüğümün camı düştü, onu aldım. Giderken enseme vurdu, yere düşürdü, tekmeledi" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097501/antrenorun-12-yasindaki-cocugu-dovdugu-anlar-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.