Türkiye-Ermenistan maçı öncesi sabotaj gibi olay!

A Milli Takım’ın Ermenistan karşısında oynayacağı maçta en çok taraftar desteğine ihtiyaç duyduğu gecede sabotaj gibi bir olay yaşandı. Stadyum turnikesi bozuldu, güvenlik görevlileri tek tek inceleme yaptı, değerli eşyaları stadyuma sokturmadı. Taraftarlar büyük bölümü maçın ilk yarısına giremezken, değerli eşyaların reddi sebebiyle bazı taraftarlar stada hiç giremedi.
Mevlüt Peker
|
08 Eylül 2023, Cuma - 23:24
Türkiye-Ermenistan maçı öncesi sabotaj gibi olay!

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan Türkiye-Ermenistan maçında, taraftarların giriş turnikelerinde yaşanan arıza nedeniyle birçok futbolsever stadyuma giremedi.

2024 Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki Türkiye-Ermenistan maçı başladı. Eskişehir Yeni Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmayı izlemek isteyen Eskişehir ve çevre illerden gelen taraftarlar, biletlerine rağmen turnike arızası yüzünden stadyuma giremedi.

Maça katılabilmek için sıra bekleyen yüzlerce futbolsever, uzun kuyruklar oluşturdu. Stadyum çalışanlarının tek tek incelemeler yaparak taraftarları içeri alması, maçın ilk yarısını kaçıran futbolseverleri sinirlendirdi.

Kontroller sırasında kişisel eşyalarını stadyuma sokamayan bazı taraftarlar da gerginlik yaşadı. Maça giremeyen bazı taraftarlar ise sıralarını terk edip şikayette bulundu.

Ankara'dan Eskişehir'e maçı izlemek için gelen bir futbolsever, maçın ilk yarısını kaçırdığı için sinirlendi. Bilet ve yol masrafı yaptığını dile getiren Tolga isimli taraftar, "Yaklaşık 6 saat yolculuk yaptım. Ankara'dan geldim. Maç başlayalı 20 dakika oldu ama insanlar hala sıra bekliyor. Turnikeler bozukmuş, neden önceden düşünülmedi ki?" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098122/turkiye-ermenistan-maci-oncesi-sabotaj-gibi-olay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.