Hastane önünde kalbinden böyle bıçaklandı

Adana'da bir vatandaş, kardeşinin cenazesini almak için gittiği hastane önünde bir sürücü tarafından kalbinden, akciğerinden ve dalağından bıçaklanmıştı. Yol verme tartışması sebebiyle yaşanan bıçaklama olayının görüntüleri ortaya çıktı.
Mevlüt Peker
|
15 Eylül 2023, Cuma - 19:37
Hastane önünde kalbinden böyle bıçaklandı

Adana'da bir aile trajedisine dair güvenlik kamerasına yansıyan olayda, bir kişi, kardeşinin cenazesini almaya gittiği hastane önünde "yol verme" meselesi yüzünden bıçaklandı. Ömer Akça, kanser nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi için hastaneye gitti. Yolda ilerlerken karşı yönden gelen bir araç sürücüsünden yol vermesini istedi. Ancak bu istek, aralarında bir tartışmaya neden oldu. Tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü. Hastane güvenlik görevlileri müdahale ettiği sırada, Ferdi Ç. adlı şahıs, bıçakla Akça'yı yaraladı. Yaralanan Akça, hastaneye kaldırıldı ve ciddi yaralanmalar geçirdi. Olay sonrası Ferdi Ç. polis tarafından yakalandı ve mahkeme tarafından tutuklandı.

Ömer Akça, olayın ardından yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Kardeşim hasta idi, 2 yıl boyunca onunla uğraştık ve elimizden geleni yaptık. Ama son görevimi yapamadım. O gün bana bu ezikliği yaşattı. Ceza almasını ve hesap vermesini istiyorum."

Akça'nın avukatı Nazan Akça Subaşı ise olayın basit bir yaralama olmadığını belirterek, "Kalbi hedef aldığı için tam teşebbüsle adam öldürmeye teşebbüs var. Bu nedenle tutukluluğun devam etmesi gerekiyor." dedi.

Olay, hastane güvenlik kameralarına yansıdı ve görüntülerde Akça ile Ferdi Ç. arasındaki kavga ile güvenlik görevlilerinin müdahalesi görülebiliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099530/hastane-onunde-kalbinden-boyle-bicaklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.