Kirli Sepeti dizisinin konusu nedir?

FOX'ta ekranlarında yayınlanacak olan, heyecanla beklenen "Kirli Sepeti" dizisinin konusu nedir, ne zaman başlayacak, oyuncuları kimdir?
Zeliha Demirci
|
18 Eylül 2023, Pazartesi - 15:02
Kirli Sepeti dizisinin konusu nedir?

MedYapım'ın yapımcılığını, Ece Erdek Koçoğlu'nun da yönetmenliğini yaptığı FOX'un yeni televizyon dizisi Kirli Sepeti'nin ne zaman ekrana geleceği açıklandı.

Son yayımlanan fragmanıyla 4 milyon izlenme sayısına ulaşan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran Kirli Sepeti için yeni bir fragman da paylaşıldı.

Dizi için yayın tarihine geri sayım başladı ve kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Melisa Döngel, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi yetenekli isimler bulunuyor.


Dizi, İstanbul'un varlıklı semtlerinden birinde, özel bir konut sitesinde görev yapan hizmetliler ile işverenlerinin karmaşık hayatlarını ele alıyor.

Yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki derin farklılıkları işleyen dizide, aşk, sır, yalan ve buna rağmen bir araya gelmiş üç kadının duygusal ve komik hikayeleri anlatılıyor.

Kirli Sepeti, 24 Eylül Pazar günü başlayarak her Pazar saat 20.00'de FOX ekranlarında olacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100068/kirli-sepeti-dizisinin-konusu-nedir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.