Friends dizisi konusu nedir? Friends dizisi kaç sezon?

6 yakın arkadaşın hayatını anlatan Friends dizisi izleyenlerden oldukça yoğun ilgi görüyor. İşte Friends dizisiyle ilgili merak edilenler...
Ecem Çetin
|
19 Eylül 2023, Salı - 16:16
Friends dizisi konusu nedir? Friends dizisi kaç sezon?

Türkiye ve dünya çapında çok sayıda hayran kitlesi bulunan Friends sitcom türünün  en çok izlenen ve beğenilen dizilerden bir tanesi... 

1994- 2004 yılları arasında oynayan dizi, günümüzde halen ilgiyle izleniyor.  Friends için sosyal medyada hayranlar tarafından çok sayıda edit hazırlanıyor. 

Peki, Friends dizisi konusu nedir? Friends dizisi kaç sezon? 

Oyuncu kadrosunda kimler var? 

Jennifer Aniston, Courteney Coxi, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Langford Perry, David Schwimmer'ın başrolünde olduğu dizide, James Michael Tyler,Paul Rudd,Maggie Wheeler, Elle Macpherson,Tom Selleck, Jane Sibbett, Elliott Gould,Aisha Tyler,Eddie Cahill,Michael Rapaport, Hank Azaria,Bruce Willis, Alexandra Holden, Reese Witherspoon,Julia Roberts,Jessica Hecht,Paget Brewster,Charlie Sheen,Christina Pickles,Charles Thomas Allen,Larry Hankin,Steven Eckholdt,Alison La Placa yer alıyor. 

Konusu ne?

Beraber yaşayan 20'li yaşlardaki 6 arkadaşın yaşadıkları olaylar ve hayatları komik ve eğlenceli bir şekilde anlatılıyor. En iyi komedi dizilerinden biri olan Friends'te zaman zaman dram da yer veriliyor.

Kaç sezon? 

Bölüm sayısı 237 olan Friends dizinin sezon sayısı 10'dur. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100338/friends-dizisi-konusu-nedir-friends-dizisi-kac-sezon
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.