Engin Polat Muhammed Yakut'a sosyal medyadan mesaj verdi

Sosyal medyada yaşadıkları lüks hayatı ortaya koyarak gündem olan Dilan Polat haklarındaki iddialara yanıt verirken Engin Polat’tan manidar bir paylaşım geldi.
Ersin Küçükbarak
|
25 Eylül 2023, Pazartesi - 12:00
Engin Polat Muhammed Yakut'a sosyal medyadan mesaj verdi

Dilan-Engin Polat çifti lüks hayatlarıyla Türkiye’nin gündemine taşındı.

İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Muhammed Yakut Polat çiftine ağır ithamlarda bulundu.

Muhammed Yakut “Kokain var, bahis var Akmerkez’de mail order var” sözleriyle Polat çiftinin kara para akladığını öne sürdü.

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu’dan buna sert yanıt geldi.

"Alnını karışlarım"

“Benim adımı geçirmeyin alnınızı karışlarım” diyen Sıla Doğu’dan sonra Dilan Polat da Armağan Çağlayan’ın programında açıklamalarda bulundu.

"Alın teri bu merdivenleri tek tek çıktık"

Dilan Polat, "Bu para nereden geliyor; 130 şubem var, bir ayda 1 milyon adet ürün satıyorum. İnsanlar şunu söylüyor; diyorlar ki bu para bir anda nasıl geldi bunlar bir yerden para aklıyorlar. Bilmiyorum ama biri bir yerden parayı farklı işletse, çalsa çırpsa bu insanlar 1 ay, 2 ay, 3 ay içinde bir anda patlamıyor mu? Biz 6 yıldır kan revan, alın teri bu merdivenleri tek tek çıktık." sözleriyle servetlerinin kaynağının kara para değil alın teri olduğunu ortaya koydu.

"İt ürür kervan yürür"

Engin Polat’tan ise manidar bir paylaşım geldi.

Haklarında çıkan iddialara tek cümleyle yanıt veren Engin Polat, masa başında oturup bilgisayara baktığı ve sigara içtiği görüntülerin altına  "İt ürür kervan yürür" notunu düştü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101505/engin-polat-muhammed-yakuta-sosyal-medyadan-mesaj-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.