Kızıl Goncalar ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar'ın konusu ne? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer alacağı Kızıl Goncalar dizisi izleyenler tarafından araştırılıyor. İşte dizi ile ilgili merak edilenler...
Ecem Çetin
|
26 Eylül 2023, Salı - 12:58
Kızıl Goncalar ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar'ın konusu ne? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

9 yıl sonra ekranlara Kızıl Goncalar dizisiyle dönüş yapmaya hazırlanan ünlü ouuncu Özgü Namal, Özcan Deniz ile başrolü paylaşacak. 

Peki, Kızıl Goncalar ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar'ın konusu ne? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Kızıl Goncalar ne zaman başlayacak?

Merakla beklenen dizinin çekimlerinin 20 Ekim gibi başlaması planlanıyor. Dizinin başlama tarihine ilişkin henüz kesin bir bilgi yok. 

Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı dizide Hazal Türesan, Mert Yazıcıoğlu, Şerif Erol, Mina Demirtaş, Duygu Sarışın, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Turak, Tuğrul Tülek gibi isimlerde yer alıyor. Dizinin hazırlıkları devam ettiği için kadroya eklenen isimlerde olabilir. 

Kızıl Goncalar'ın konusu ne? 

Muhafazakar bir ailenin ferdi olan Meryem (Özgü Namal) ile ünlü profesör Suavi Alkanlı’nın (Şerif Erol) oğlu idealist doktor Levent’in (Özcan Deniz) kızları nedeniyle yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. 

Kızıl Goncalar hangi kanalda yayınlanacak?

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekranlara kilitlemesi beklenen dizi FOX TV'de yayınlanacak. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Diziyi Necati Şahin kaleme alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101760/kizil-goncalar-ne-zaman-baslayacak-kizil-goncalarin-konusu-ne-kizil-goncalar-oyunculari-kimler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.